Påsklovskväll

Under påsklovet kunde man göra saker man aldrig gjorde då det bara fanns helger och två korta lediga dagar under en vecka. Men under ett helt lov, sju dagar, kunde det hända mycket mer. Man kunde åka till malmö, gå på emo-konsert, äta påskmiddagar och påskägg, gå på begravningar, beställa och köpa tapeter och sist men inte minst - umgås med vänner och solsken.

Elsa försökte verkligen vrida ur hela trasan med tid som kändes torr redan innan hon hann börja trycka och krama. Allt hade redan runnit ur i vasken. Lördag, tänkte hon och kollade igen på den digitala klockan. Hennes rum var stökigt men när solen lyste in så som den gjorde i den stunden, så orkade hon inte bry sig.
Om det blir grillning ikväll så blir det perfekt. Om ingen kommer så gör det inget. Det blir en fin kväll i alla fall.

"It´s a win, win, situation"

Som dom brukar säga i staterna.

Snart skulle bussarna till Ikea sluta gå. Fast hon hade noterat att det fanns perfekta gardiner även på Indiska.
Solen hade kanske flyttat sig lite väl mycket i rummet nu. Hade det gått en halvtimme? I lägenheten började det lukta som det alltid gjorde på somrarna. Nu nådde solstrålarna till hennes nakna fötter och långt bort i hallen hördes det plingande ljudet från hennes bärbara telefon. Den låg i lackväskan.

Några hade redan tackat nej till grillningen, det var för oplanerat. Det stora lovet hade inte börjat än, det lilla var snart slut.

*PlingeRingeDing*

Lackväskan med telefonen skrek så hon satte på sig skorna. Inga strumpor idag tänkte hon, det blir en fin kväll i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahah fyfan de där citat är klockrent dåligt. Its a win win situation.

Postat av: Johanna

var har du tagit vägen? känndes lite konstigt när du inte hörde av dig igår.. kolal kalenderns så vet du varför.. aja.. hoppas att du inte har glömmt mig.. tja

2007-04-19 @ 13:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback