127350-7

127350-7

vart skulle man ta vägen

naturen

naturen

jag och johanna. fick ryck och begav oss ut i skog och mark, med en kamera!

Naughty girl

Naughty girl


bandet

bandet

Vet inte riktigt varför jag erkänner?!

Vi hade ett band

Vi hade ett band

Den här bilden är tagen i min skola....Med mig och mina skolkamrater.Vi hade en gång ett band. Jag är den med... Rött hår!° *inga mer komentarer

Munkar&Hälsa

Godis Mat Vila Mormors bullar Ljust bröd O`boy kalas puffar Tv Mc donalds Coca cola Smör Ketchup Kokt med bröd Choklad pudding...... Min barndom skulle vara så jävla förbjuden idag!

Temavecka

Från och med idag startade temavecka: Årtionden. Meningen med temaveckan är att alla estet elever ska få nån sorts sammanhållning (Lärarna har fått för sig att vi esterer har något sorts "inskole krig" estet ämnena emellan) Så dem bestämde sig för att skapa en temavecka, där alla klasser blandas.  Och tro mig, redan första dan (idag) blev det mycket prövningar för oss i 1990-tals laget... Först och främst var den ende personen jag kände i gruppen onykter, panik. Så förrutom att allt var extremt komiskt p.g.a det så utlöstes brandalarmet! Alla esteter sprang ut med mycket stök och bråk, och såklart så var det falskalarm. Arbetet fortsatte och vår ledare bestämde sig för att vi skullel ära känna varandra, genom att lyfta varann. Skoj, kanske, pinigt, ja.  Arbetet fortsatte och vi hade faktist kul! Sen kom nästa prövning, strömavbrottet. helt plötsligt så släcks allt ner! VAFAn.  Ingen större fara eftersom i vårt rum ( en danssal) finns det mycket fönster så vi klarar oss. Men efter ett tag börjar det visst kurra i magarna på oss! Då får vi höra det, matsalen är stängd! Det finns ju ingen ström, varken att laga eller diska med! PANIK. Alla vill springa ut men dunsar in i väggarna i de mörka korridorerna utan fönster! Så vi är fast i vår sal tillsammans... Jaa, nu blev det spännande va? Nog med alla snuskiga tankar! Strömavbrottet varade faktist inte mer än en halvtimme, så efter det gick vi glada i hågen och åt lunch. Egentligen var det bestämt att alla i de indelade grupperna skulle äta tillsammans, men när jag kom in i matsalen så var det så fullt vid mitt "gruppbord" att jag åt tillsammans med två ickegruppare! Lunchen var mycket trevlig. Men sen var det åter till arbetet, som faktist gick bra!  Vi samarbetade och kom fram till mer saker än innan, det hela slutade med att vi dansade till "casanova" i ett av tjejernas omklädningsrum. Helt enkelt en trevlig dag med andra esteter! Och det jag vill säga med det här är väl kanske "döm inte inehållet efter ramen"? Lev väl / Elsa 

Så jäläa gla

Hälsosamt: Gräs, sol och att va jääligt gla

Välkommen

Hej och välkommen till min blogg!Om du är ett troget fan så minns du säkert att jag för ett tag sen inte kunde skriva ordentligt p.g.a nagellackade naglar! men nu är jag i full härd med att fixa och trixa igen och skriver därför också ett välkomst meddelande!Så:Hej och välkommen, känn dig som hemma i min blogg och glöm inte att ta på dig mössan om du går ut! (det är kallt)Herrå!

Glittrigt

Just nu målade jag på rödglittrigt nagellack, och kan därför inte skriva något intressantare med mina handikappade fingrar.