Fredagnatt -06-

AH! Vad har hänt idag? Svar: Inget! Mår jag bra? Svar: JA! Klockan är strax över midnatt, så jag kan egentligen inte skriva att det är fredag(fredag=idag,) men ni fattar vad jag menar. Mina löften går som smort! Jag har inte slurpat minsta slick på något snask, inte minska köttbit har heller slinkit ner i min fuktiga strupe! Det enda som jag glömt är kanske att skriva här på bloggen"varje" dag, men vafan ska jag göra det för? =D . ."Recensionen" . . 2006 - Ett jävligt konstigt med framför allt lärorokt år. Fan vad mycket man kan lära sig själv, genom att tänka en gång till. Ni får ursäkta om jag beter mig värre än er farmor, men jag känner att jag vill balla ur: Jag skulle vilja tacka mig själv, tack Elsa, tack för att du tänker, lever och utvecklas så jävla bra. En tanke som precis slog mig: Jag önskar att jag kunde bjuda in er alla i mitt huvud. Bjuda på ett glas med något som alla gillar och visa allt som jag inte rikitgt kan skriva ner? Jag skulle visa 2006 haha, ett heldippat år kanske, men ändå diggbart. jag skulle visa er allt som hänt, alla stunder då jag velat skrika rakt ut, eller kanske dom stunder då allt har känts.., underbart. Sen så skulle jag hämta en röd gästbok och be er skriva en hel sida var där ni skulle skriva allt det ni känt under MITT år. (Ibland undrar jag om det är för att jag har så svårt att bestämma mig eller för att jag är aningen shitzofren som jag alltid behöver två eller fler av andras åsikter. ) Sen så skulle ni få gå. Ta vilken väg ni ville ut, men inte röka!, inte i min kropp skulle jag säga. och sen när ni kom ut så skulle det vara ett nytt år och ni skulle ha glömt allt, men jag skulle veta,veta vad ni tänkt. Jag skulle ha kvar den röda gästboken och sen, till 2007s slut. Då skulle jag ta fram den igen, och låta er se mig igen. God forstättning och tack för alla tankar.

Annandag jul

Jag tror att idag är dagen vi kallar "annandag jul". På stan var det rea och jag köpte strumpor. Deprimerande? Kanske. Imorgon bär det iväg ut igen, ut på salagfältet. Inne på Debenhams låg nerrivna parfymkartonger, väskor på golvet, upprödra kvinnor i 35års åldern skrek från omklädnings rummen och expediterna gick in i personalrummet antingen för att strypa sig med närmsta 50% off vara, eller för att dricka x x x espresso. Just det, jag köpte ett par örhängen också, han få fatt på dem innan en kärring med ett dött marsvin på huvudet han snappa åt sig det. Köpte paret antagligen mest för att jävlas med bruden... =D Efter jul blir alla glada, då är stressen över och julklapparna är utedlade. FEL! Efter jul blir alla ÄNNU MER stressade! Då börjar alla reor och alla ska ut och ha det billigaste! Efter dagens bragder kommer alla hem och jämför vem som sparat mest etc. Fruktansvärda värld! (Hoppas jag inte hittar några ännu billigare lika snygga strumpor imorgon på någon annan affär...) . . . . Tips för de modiga själar som tänker bege sig ut på stan:: .*Ta med ett paraply eller något annat käppliknande, ibland måste man peta bort folk man helst inte rör med händerna. . * Vattenflaska * Lätt avtagbara kläder! I omklädningsrummen vill man aldrig ta för lång tid på sig. slöseri! * Betala med kontanter! Så ser du lättare hur mycket du egentligen handlar för... * Köp inte den där halvfula hatten som du VET att du aldrig kommer använda även fast den bara kostar 19:90, ok?? * Ät innan du går ut. Annars stannar du bara för att köpa något, det är både dyrare och slösar med tid! * Tid ÄR pengar * ha kul, du vet aldrig när du har det igen. Puss&kram, syns på stan?

Halleluja

Julen är över och nu väntas bara glädjens tider! Klappar jag fick som jag blev glad för: iPod nano (äntligen kan jag leva igen) "den äldste" (åh) Parfymen "amor amor", moi mon amor oui Jackan Lamporna nagellacken Ansikts produkterna (aldrig mer finnar!) Sa jag nanon? musmmattan med minnet =) Jag gillar jul igen. =) Synd att den är över. Dock kommer än en spännande tid framöver, jag har så klart hittat på nya livs-projekt: 1. Godisförbudet skall återfödas (Eh, och hållas?) 2. Jag blir vegetarian! (Kött är ett minnne blött) 3. Eragon skall älskas (Hah, check^) 4. Rummet skall vördas (Och skina rent) 5. Musik skall skaffas (lagligt eller olagligt) 6. Skillz skall uppnås (I det jag behöver mest skillz i, jag återkommer i vad det borde vara) Jag ska också försöka skriva åtmindstånde en rad varje dag i DENNA blogg. Updatering och tjat är kunskapens och lyckandets moder. God Kväll /// vegetarianen med planen

Julefrid my ass

Måndag igen. Helgen gick som vanligt för snabbt och jag har som vanligt hittat kryphål i mitt godisförbud. Varför anar jag ibland att mina hjärnhalvor inte samarbetar? Kom precis på att det är endast nio dagar kvar innan det efterlängtade jullovet. Men frågan är då, vad händer under jul nu för tiden som man tycker är så kul? När man var yngre var det så klart klapparna, men nu så kan man ju lika gärna vänta på bidragen och köpa den där mp3n ,when ever you like! Så klart att man fortfarande gillar glittrande snö som knarrar under fötterna, men vart fan är den idag?!? Och jag vet inte om jag minns att julreklam irriterade mig så fruktansvärt mycket då som den gör hos mig idag... Kort sagt, det finns inte mycket med julen att se fram emot längre! Förrutom ledigheten (även fast man är påtvingad att älska den för att "jul är ju så KUL") Och möjligtvis alla ätbara "julmumsbitar ". Förstå då varför man ger sig själv ett och annat kryphål i sötslisk förbudet och bakar pepparkakor med lite extra nonstop! För vem skulle orka en jul utan lite sötsliskigt tröstätning a la julefridens ära! Ha en riktigt GOD jul // E.S

Vadet

Jag och Marie har slagit till med ett vad. En utmaning, en pakt! Nu tror ni självklart att vi ska stjäla något eller kanske t.o.m döda någon gemensam fiende? Nej, sånt är inte fallet. Vadet går ut på att under tre veckor inte stoppa minsta godisbit, glasspinne eller kaka i munnen! ja, du läste rätt. Godisförbud. Visst, skratta du bara, men det här är verkligen en utamning med tanke på att jag är (enligt TV programmet "du blir vad du äter") en sugaraddict. Och Elsa Skagerberg är inte beroende av något! Inte heller sötsaker (längre) så förbered er kära läsare på mycket klagande och hjälperop under dessa veckor. Och låt oss alla hoppas att vadet inte förloras, då blir det dryga böter.