Ett blogginlägg

Min nya dator är fantastisk, den klarar till och med av att gå in på bilddagboken utan att stänga ner sidan efter en minut men viktigast av allt; jag kan skriva inlägg till bloggen och sätta in bilder! (Nu tänker ni säkert att det är en normal sak för en dator, men ni som tänker så har antagligen en PC och därför inget garage band, så tji på er.) 
Har börjat förstå mer och mer av bloggvärlden nu under mina månader som parasit* och uppenbarligen ska man skriva mer ytligheter och trams för att folk ska öppna ögonen för en. Jag struntar nog i det. Något jag också förstått är hur sjukt ego jag gärna blir när jag läser min egen blogg, den får mig alltid att vilja skriva mer inlägg som jag sen, efter nån vecka, kan läsa och gotta mig åt.  Just det, vanliga blogginlägg ska nästan aldrig ha någon egentlig innebörd, dom ska bara finnas till i form av text och blablabla.

Därför tänker jag avsluta skrivandet nu, ingen moralkaka, inget vettigt alls. Ska lägga in en bild istället som inte har ett piss med inlägget att göra. 

Dagens outfit: Burka 











*Läs arbetslös

Bärbara Jesus

Tänkte att jag skulle introducera det nya skrivbordet som sitter fast i den nya bärbara macbooken. (Ja, JAG SKRYTER) 
Tänk att julafton skulle innehålla överraskningar även detta år, något att tänka på. Mer saker att tänka på: Hur många bilder får plats i photo boothet? 
Kort och gott, like it more than alot. 

24

Händelser efter midnatt: Elsa kommer hem till en tom lägenhet. Mamma kommer hem en halvtimme senare, har vart på partaj. Elsa själv har vart hemma hos Thilander och kollat på svensk film. Pappa kommer hem en timme efter Elsa, skrattandes. Slutar inte att skratta. Han skrattar fortfarande. Han skrattar åt något han inte kan berätta eftersom att skrattet är i vägen när han ska prata. Jag fångade lite av det på video. Ibland undrar jag om man har det roligare ju äldre man blir, nu undrar jag inte längre.

Biffhus

Idag åt jag kött igen för första gången på två år. Det var ett tillfälle värt att minnas, därför skriver jag ner det här. Meat - welcome back to my life